Ting som snus faktisk kan fikse og ting som snus faktisk ikke kan fikse

Snus er et rekreasjonsmiddel som er svært populært i Norge. Vi vet at alle at det ikke er bra for kroppen men det finnes utrolig mange «lifehacks» man kan bruke snus til og som faktisk fungerer. Vi må påpeke at det ikke er sikkert at alt fungerer men vi har valgt ut det vi syntes faktisk høres mest interessant ut.

Samtidig så må vi skrive at om du er en tidligere snuser så er dette ikke artikkelen for deg. Snus er ikke noe å leke med og kan være svært vanedanende. Om du har små barn hjemme så er kanskje ikke snus eller tobakk noe du ønsker å ha liggende rundt. Nå som advarselene er gitt så fortsetter vi her.

Hvis du lurer på hva slags snus du trenger for å gjøre disse tingene så fungerer det meste. Når vi testet ut noen av disse tipsene så brukte vi epok snus men det er helt opp til deg hvilken snus du bruker. Det kan nok i enkelte tilfeller være bedre å bruke «løs snus» enn porsjons-snus. Det gjelder uansett å velge sterk snus her, for å få maksimal effekt.

Snus mot hoggorm

2020 har vært et år med ekstremt mange hoggorm. Dette er jo et fredet dyr og derfor må man tenke helt annerledes enn man f.eks gjør med skadedyr. Man kan ikke drepe dem og man må derfor se på alternative løsninger. Hoggormen har sterk luktesans og snus kan derfor virke mot hoggorm. Det finnes flere andre billigere alternativ enn nettopp snus her.

Snus mot bladlus

2020 har vært et spesielt godt år for de som dyrker ting i hagene sine. Vi har hatt mye sollys og ikke minst litt regn. Dette gjør at hagen blomstrer og ikke minst alle dyrene som medfølger. Noe av det kjedeligste er når det kommer bladlus eller dyr som spiser av grønnsakene eller blomstene man har puttet mye energi i.

Hvis man blander snus i pottene så skal dette virke mot de irriterende bladlusene som kommer.

Snus mot vepsestikk

Her er vi litt usikre på om det faktisk fungerer men vi vet at den amerikanske versjonen av snus «chewing tobacco» skal vistnok virke som smertelindring når man blir stikket av en veps.

Snus mot eddiser

Vi kjenner alle noen som hater edderkopper og de kan være veldig vanskelig å bli kvitt. Det vi først må si er at edderkopper stort sett er hjelpsomme med å ta unna andre dyr som du ikke ønsker å ha hjemme så tenk nøye igjennom om du faktisk ønsker å fjerne disse. Om man skulle ønske å fjerne disse så er det en ting edderkopper hater og det er tobakk. Du kan derfor gjerne legge noe tobakk der du vet at de bor og da vil de forsvinne. Snus kan virke helt perfekt her.

Hvis du vet om noen flere tips hvor man kan bruke snusen for å få et bedre liv. Så må du gjerne tipse opp så vil vi oppdatere vår artikkel her.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.