Skaff deg en litt uant luksus hjemme!

Det å ha en seng er naturligvis ikke en luksus. Det er faktisk noe som er nødvendig for å ha et godt liv, og selv om de beste sengene er dyre så er det definitivt verdt det. Men uansett om du kjøper en enkeltseng eller dobbeltseng er det viktigste at du sover godt. Men om du vil ha både kvaliteten samtidig som du også innreder soverommet på finest mulig måte er det kanskje kontinentalsenger du bør ta en titt på. Du har sett dem før, og det er noe med dem som kan pryde et rom på en måte som en vanlig dobbeltseng ikke kan. Kanskje har det noe med størrelsen å gjøre?

Mye å velge mellom

Det som skiller kontinentalsenger fra andre senger er at det er flere madrasser. Det er en stor madrass satt på over de to sengene som er hengslet sammen. Så kan man også sette på en overmadrass over der igjen, og det er en type komfort man sjeldent finner. Det finnes også muligheter for å kjøpe en sengegavl til, noe som bare gjør det enda bedre. Har du en slik kan du lese i senga på en mer komfortabel måte, noe som mange liker!

Ta en titt hos Bedre Naetter

Om du går inn på linken vi har lagt til så kan du se at det er en butikk som har et utrolig stort utvalg. Da snakker vi bare om kontinentalsenger, for det finnes også mange andre modeller og varianter. Du ser også at de kommer i flere forskjellige prisklasser, så alle har i teorien råd til noe slikt. Det eneste du trenger å gjøre, om du er ute etter en ny seng, er å gå inn på siden så ordner resten seg. Og mens du går gjennom siden kan du også lære litt om hva slags seng du bør kjøpe deg!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.